Deschideti televizoarele pe TVR la ora 21.40. E razboi in toata regula!

In Delta nu e liniste deloc. Unitatea de interventii rapide pentru piata asigurarilor (UM 007) formata din pelicani , lebede si egrete anunta ca in aceasta seara, incepand cu ora 21.40 va avea loc la TVR 1,  o editie speciala a unei emisiuni- eveniment, dedicata noilor preturi maxime la RCA, stabilite prin Ordonanta 54/2016.

Invitatii  exerseaza deja, in joc de glezne, formatul emisiunii . In coltul rosu, va fi prezent  Florin Golovatic, sef cu supravegherea si controlul la ASF. In coltul albastru, va participa la lupta Madalin Rosu, responsabil la UNSAR. Cu ce e responsabil ? Cu sectiunea asigurari auto si buna dispozitie. In fine din partea TIR-urilor, basculantelor si autospecialelor se pregateste sa intre in ring Vlad Hagiu, presedintele manivelelor de la FORT.

In sfarsit fortele s-au mai echilibrat, lucru care ne bucura pentru ca am contribuit si noi la asta , dupa puterile blogului. Vrem razboi, vrem sange , vrem razbunare. Nu uitati, TVR 1, ora 21,40, in aceasta seara. Dupa emisiune e liber la comentarii pe blog.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s