In pregatire: un interviu-eveniment cu Cristian Constantinescu

Cristian Constantinescu, fostul Director general al Allianz-Tiriac si fostul Presedinte UNSAR a acceptat sa ofere  un  interviu pentru blogul meu , maine, la locuinta domniei-sale din Bucuresti. Vom bea relaxat impreuna o cafea si vom discuta  despre toate problemele pietei romanesti de asigurari. Patriarhul asigurarilor din Romania” sau “scepticul de serviciu” cum a mai fost numit inainte de a se retrage din activitate este considerat cel mai bun profesionist din asigurari si unul dintre cei mai buni comunicatori din industrie.

Precizare importanta: Voi face acest interviu cu ajutorul vostru astfel ca va invit sa adresati intrebari pentru domnul Constantinescu pana la sfarsitul acestei zile la rubrica de comentarii de pe blog sau la adresa de email office@editura-tandem.ro. Raspunsurile la  cele mai pertinente dintre ele se vor regasi in textul interviului cu precizarea numelui celui care a adresat intrebarea (poate fi si pseudonim sau adresa de email).

Advertisements

2 thoughts on “In pregatire: un interviu-eveniment cu Cristian Constantinescu

  1. Felicitari pentru realizarea acestui interviu! Domnul Cristian Constantinescu este unul dintre adevaratii profesionisti din piata asigurarilor. Vorbeste din experienta sa de o viata si din intuitia pe care o are mai ales cand exprima previziuni- care pana acum se vede ca nu au dat gres. Descrie situatia deschis si fara menajamente pentru ca este de buna- credinta si cred ca si el si-ar dori ca lucrurile sa evolueze intr-o directie buna. Un asemenea om ar trebui sa fie ascultat, respectat si onorat la cel mai inalt nivel.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s