Pe cine reprezinta ASSAI ?

Asociatia service-urilor independente – ASSAI e in tot si-n toate.  La  emisiuni TV legate de asigurari, la manifestatii in strada impotriva ASF dar si alaturi de transportatori in demersul lor de a reduce preturile la RCA.  Cristian Muntean, liderul ASSAI cumuleaza toate epitetele posibile. E un guru al informatiilor din surse oculte, o Mama Omida a tot ce misca in domeniul asigurarilor. Vreti sa stiti cand va fi schimbata intrega conducere a ASF ? In octombrie, va spune Muntean in direct la TV. Vreti sa aflati de ce au dat faliment Astra si Carpatica ? Tot Muntean va explica, pentru inlaturarea capitalului romanesc de pe piata. E vocal, convingator , atinge latura emotionala a telespectatorilor, n-are nevoie de argumente. Carevasazica,  un Rica Venturiano in varianta moderna, scuzati, pardon, bonsoir!

Pe cine reprezinta insa ASSAI, cati membri are asociatia si care sunt acestia  sunt secrete mai strasnic pazite decat discutiile de la intalnirile  grupului Bilderberg. Pe surse, la ASF nu se stie nimic. Omul e invitat periodic la discutii, isi da cu parerea, face presiuni, dar nimeni din echipa lui Misu Negritoiu nu i-a cerut vreodata sa vina cu o lista oficiala a celor pe care-i reprezinta. Sau macar buletinul. Asa , sa ne facem si noi o idee…

Vom afla insa cine face parte din ASSAI si va vom spune in curand. Apreciez o mana de ajutor pe surse sau in orice alt mod la office@editura-tandem.ro. Vorba aia, tradare, tradare dar s-o stim si noi!

Advertisements

One thought on “Pe cine reprezinta ASSAI ?

  1. Dar despre COTAR, FORT si alte asociatii speciale poate gen ACLIDER nu ne spune nimeni nimic? Putem bloca o tara intreaga si nu avem de ce sa raspundem la asta? Ultima data cand au iesit niste studenti pe la UNiversitate si-au luat niste bastoane pe carca. In cazul de fata tot poporul se uita cu admiratie si camionagii isi bat joc de noi. Pa ce facem aici?

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s